Μοναδική εμπειρία διαμονής!
Μοναδική εμπειρία διαμονής!

ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ - A/C

ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ - A/C

Μια άνετη θερμοκρασία σε ένα κατάλυμα είναι πραγματικά σημαντική. Οι λύσεις ελέγχου θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού, θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν ένα ευχάριστο περιβάλλον που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο ξεχωριστός έλεγχος ενός χώρου, καθώς και ο κεντρικός και αυτόματος έλεγχος, δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα να ρυθμίσει κάθε δωμάτιο ξεχωριστά ή να αλλάξει τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας σε όλους τους χώρους ταυτόχρονα από την reception. Επιπλέον, με τους χρονοδιακόπτες, τη χρήση δεδομένων μετεωρολογικών σταθμών και την αλληλεπίδραση με άλλα ηλεκτρομηχανολογικά συστήματα, μπορούμε να ολοκληρώσουμε τον πλήρη έλεγχο του περιβάλλοντος διαμονής.

Στα δωμάτια ενεργοποιούνται αυτόματα ένα σύνολο ενεργειών ώστε λίγο πριν το check in, να έχουν την επιθυμητή θερμοκρασία.  Τα κλιματιστικά απενεργοποιούνται αυτόματα αν ο χρήστης ανοίξει κάποιο παράθυρο ή πόρτα με αποτέλεσμα την άμεση εξοικονόμηση ενέργειας.

Πολύ σημαντικό είναι ότι μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο και σε εγκαταστάσεις VRV - FCU αλλά και σε ανεξάρτητες κλιματιστικές μονάδες (split) με IR Controllers.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα